KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık YDYO’daki Akademisyenler, İdari Personel ve Ailelerle İftarda Buluştu
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından organize edilen iftar programında akademisyenler, idari personel ve aileleriyle ile bir araya geldi.

Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Üniversite Evinde  düzenlenen iftar programına KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, akademisyenler ve idari personeller ile aileleri katıldı.



YDYO’da görev yapan akademisyenler, idari personel ve aileleri ile buluşan Rektör Kırışık düzenlenen iftar programı vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Rektör Kırışık, küresel düzeyde iz bırakacak işlere imza atma bağlamında yabancı dil eğitiminin önemine dikkat çekerek öğrencilerimizin İngilizce hazırlık sınıflarında nitelikli bir eğitim almasının istihdam noktasında da önemli bir değişken olduğunu vurguladı.



Cumhuriyetimizin bu yeni yüzyılında, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Karabük Üniversitesi ailesi olarak bilimin yüzyılı, gençliğin yüzyılı, istikbalin yüzyılı, kalkınmanın yüzyılı, değerlerin yüzyılı, dijitalin yüzyılı, iletişimin yüzyılı ve sürdürülebilirliğin yüzyılı diyerek bugüne kadar elde ettiğimiz başarılardan çok daha büyük başarılara imza atmak için, Bilim Merkezli Öğrenci Dostu Üniversite olarak kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz diyen Rektör Kırışık genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Yabancı Diller Yüksekokulunun Sosyalfest’te olduğu gibi gelecekte planlanan tüm diğer etkinliklerde süreçte etkin bir rol oynaması gerektiğini vurguladı.



İftar programının sonunda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat Rektör Kırışık ve Rektör Yardımcısı Çepni’ye Yüksekokulun hazırlamış olduğu “the OWLS” dergisinin son sayısını takdim etti. Üniversitemizin İngilizce bir dergi çıkartmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kırışık dil eğitiminde üretken becerileri destekleyen bu tür çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.