04.04.2024 - 10:00 Seviye Tespit Sınavı Bilgileri
Seviye Tespit Sınavı’nın derslik ve saat bilgisini içeren öğrenci listesi için TIKLAYINIZ. - - Sinav Türünü Seçiniz - -  bölümüne tıklayarak KBU SFL Placement Test Places bağlantısını seçiniz. Sınav yeri ve zamanı bilginizi öğrenci numaranızla arayabilirsiniz. Öğrenci numaranızı bilmiyorsanız TIKLAYINIZ.

Sınav günü geç kalmayınız. Geç kalanlar sınava kabul edilmeyecektir! Sınavla ilgili bilgilendirici kısa videoyu izlemeniz sizin için faydalı olacaktır:


* Seviye Tespit Sınavına gelirken yanınızda mutlaka bulundurmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir:
 
- T.C. kimlik kartı, Nüfus Cüzdanı, Karabük Üniversitesi Öğrenci Kimliği, Öğrenci Belgesi (e-devletten alabilirsiniz), Ehliyet, İkamet İzni Belgesi veya Pasaport. Bu belgelerden herhangi bir tanesini getirmek zorunludur, aksi halde sınava katılmanıza izin verilmeyecektir.
 
- Seviye Tespit Sınavı’nda sınav kitapçığı ve optik form kullanılacağı için kurşun ya da uçlu kalem, silgi, kalemtıraş gibi gereçleri yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
 
* Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre öğrencilerimiz 3. Seviye ve 4. Seviye olmak üzere 2 başarı düzeyinde açılacak olan sınıflara yerleştirileceklerdir.
 
* Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre yalnızca 4. Seviye olduğu belirlenen öğrencilerin katılabileceği İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı (Proficiency Test) gerçekleştirilecektir. Zaman ve yer bilgisi daha sonra duyurulacaktır.
 
* Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre seviyesi 3. Seviye ya da daha düşük olan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavına katılmayacaklardır.