13.07.2020 MUAFİYET ONLINE WRITING SINAVI SONUÇLARI
13.07.2020 tarihinde gerçekleştirilen muafiyet online writing sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ DUYURU


1- Eğer online writing sınav sonucunuz daha önce yayımlanan muafiyet çoktan seçmeli test sonucunuz ile toplandığında 65 ya da daha yüksek bir puana karşılık geliyorsa ve isminizin karşısında “BAŞARILI – 14.07.2020 ONLINE SPEAKING SINAVINA GİRMESİNE GEREK YOKTUR” yazıyorsa, bu durum hazırlık eğitiminden muaf olduğunuzu göstermektedir (mühendislik tamamlama öğrencilerimiz için bu puan 50 olarak belirlenmiştir).
 
2- Eğer online writing sınav sonucunuz daha önce yayımlanan muafiyet çoktan seçmeli test sonucunuz ile toplandığında 65 altındaysa ve isminizin karşısında "BAŞARISIZ - 14.07.2020 ONLINE SPEAKING SINAVLARINA GİRMESİ GEREKLİDİR" yazıyorsa yarın (14.07.2020) yapılacak olan online speaking sınavına katılmanız gerekmektedir. Speaking sınavı ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir ve sınavında mutlaka kameranız açık olacaktır, eğer kameranız ya da mikrofonunuz yok ise bu tarihe kadar mutlaka temin etmeniz gerekmektedir aksi halde speaking sınavına katılamazsınız. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Whatsapp üzerinden ONLINE SPEAKING SINAVI adlı grup açılacak ve duyurular oradan gönderilecektir.


3- Eğer online writing sınav sonucunuz daha önce yayımlanan muafiyet çoktan seçmeli test sonucunuz ile toplandığında 65 altındaysa ve isminizin karşısında "BAŞARISIZ - ONLINE SPEAKING SINAVLARINA GİREMEZ" yazıyorsa, yarın (14.07.2020) yapılacak speaking sınavına giremezsiniz. Bu durumda ilerleyen dönemlerde açılacak olan muafiyet kursları ve muafiyet sınavlarına ilişkin duyuruları takip edebilirsiniz.