Genel İngilizce Kursları

Avrupa’da ortak bir yabancı dil öğretim programı ve yabancı dil öğretiminde ortak bir standart, ortak ölçütler ve buna dayalı bir araç geliştirmeyi amaçlayan Avrupa Konseyi Modern Diller Bölümü, Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Programı (The Common European Framework of Reference for Languages)’nı oluşturmuştur.

İngilizce’yi kişisel gelişimine veya kariyerine somut bir katkı olarak eklemek isteyen herkes Genel İngilizce Eğitimlerimize katılabilir. Katılımcıların, İngilizce bilgisi, eğitim öncesinde Avrupa Konseyi tarafından belirlenmiş 6 seviyeyi ölçen Avrupa Dil Pasaportu aracılığı ile tespit edilir ve uygun eğitim ortamı sağlanır.

Fonksiyonel ve iletişimsel temele dayanan eğitim sistemimiz, İngilizceyi öğrencilerimizi sıkmadan, doğal ortamında öğretmeyi hedeflemektedir. Ayrıca eğitim, yardımcı materyaller ile desteklenerek dersler zevkli ve eğlendirici hale getirilir. Derslerde konuşma, konuşulanı anlama, okuma ve yazma becerileri geliştirilmekte, öğrenilenler, görsel ve işitsel yöntemler ile işlevsel hale getirilmektedir.

Uluslararası geçerliliği olan seviye sistemi üzerinden yapılan eğitimler Türk ve Ana Dili İngilizce olan yabancı öğretmenler rehberliğinde planlanmaktadır.