ELT Tarihler ve Önemli Detaylar-2021-2022 Periyot 2
Değerli Öğrenciler,

2021-2022 Periyot 2 Kur sonu sınavı (ELT) tarih ve oturum bilgileri aşağıdadır.

yesELT Test bölümü YDYO binası amfi ve dersliklerinde yüz yüze gözetimli olarak yapılacaktır.

yesSınavlar Lablarda uygulanmayacaktır. Derslik ve amfilerde uygulanacağı için öğrencilerin kendi mobil cihazlarını getirmeleri gerekmektedir. UNIKA uygulamasını sınav öncesinde mutlaka cihazlarına yükleyiniz.

yes ELT Test sınavı UNIKA üzerinden uygulanacağından öğrencilerin mobil telefonlarına sınav öncesinde UNIKA sınav uygulamasını indirmeleri ve dinleme soruları için kulaklıklarını bulundurmaları gerekmektedir.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız: https://sinav.karabuk.edu.tr/mobile-giris-bilgilendirme

yesELT Yazma bölümü klasik olarak kâğıt üzerinde uygulanacaktır. Öğrencilerin kalem ve silgi gibi materyallerini yanında getirmeleri gerekmektedir.

yesELT Konuşma sınavı Microsoft Teams sınıfları üzerinden çevrimiçi ve uzaktan uygulanacaktır.

19 Ocak 2022 Çarşamba: Level 1 ve Level 3
Sabah Oturumları: 09.30- 13.00 arası ELT Test ve Yazma bölümü (sınav başlangıç saatleri ve süreleri seviye gruplarına göre farklılık göstermektedir.)

Öğleden Sonra Oturumları: 14.00
1. grup: Level 1 ve Level 3: Olası teknik problemler için telafi sınav oturumları. Sabah oturumlarında teknik sorun yaşayan öğrenciler tespit edilirse doğrudan bu oturumlarda tekrar test sınavına alınacaklar.
2.grup: Level 1 ve Level 3 Arasınav telafi sınavı.

20 Ocak 2022 Perşembe: Level 2 ve Level 4
Sabah Oturumları: 09.30- 13.30 arası ELT Test ve Yazma bölümü (sınav başlangıç saatleri ve süreleri seviye gruplarına göre farklılık göstermektedir.)

Öğleden Sonra Oturumları: 14.00
1. grup: Level 2 ve Level 4: Olası teknik problemler için telafi sınav oturumları. Sabah oturumlarında teknik sorun yaşayan öğrenciler tespit edilirse doğrudan bu oturumlarda tekrar test sınavına alınacaklar.
2. grup: Level 2 ve Level 4 Arasınav telafi sınavı

21 Ocak 2022 Cuma:
Tüm Seviye grupları -09.00 başlangıç

ELT Konuşma Sınavı: Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak uygulanacaktır. Öğrenciler programlarındaki Teams sınıfına katılarak (SFL-…) sınava gireceklerdir.
 
yesTüm sınavların seviyeler için saat ve salonları daha sonra ilan edilecektir.

yesTüm seviyelerin ELT Sınav Tanımları için tıklayınız.