MUAFİYET KURSU

 

Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda Nisan 2021 itibari ile İngilizce Hazırlık biriminde eğitim gören değerli öğrencilerimiz,

A2 kurunda başarısız olan öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine muafiyet sınavı hazırlık kursu tekrar açılmıştır. Sizler için A1-A2 video paketi (500TL) + B1-B2 canlı derslerden (1250TL) = 1750 TL oluşan muafiyet hazırlık kursu sonunda yapılacak muafiyet sınavından başarılı olan öğrencilerimiz hazırlık eğitiminden muaf olacaklardır.

Ve yine B1 ya da B2 kurunda başarısız olan öğrencilerimizden gelen talepler üzerine muafiyet sınavı hazırlık kursu tekrar açılmıştır. B1-B2 canlı derslerden (1250TL) oluşan muafiyet hazırlık kursu sonunda yapılacak muafiyet sınavından başarılı olan öğrencilerimiz hazırlık eğitiminden muaf olacaklardır.

Kursumuzun dersleri 19 Nisan 2021 tarihinde başlayacaktır. Muafiyet sınavı 27 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir. Size uygun seviyeyi seçerek kayıt işleminizi gerçekleştirip, ödeme işlemlerinizi havale/EFT olarak gerçekleştirebilirsiniz. 

https://onlineyabancidiller.com/product/muafiyet-sinavina-hazirlik-kursu/