2020-2021 Periyod 4 Kaynak Kitaplar
Değerli öğrenciler,

2020-2021 akademik yılı süresince hazırlık sınıflarımızda Oxford Universitesi Yayınları ve Pearson Yayınları kullanılacaktır. Söz konusu yayınların internet ortamında iki tane resmi satış kanalı vardır. Bunlardan biri Amazon.com adresi diğeri ise nfiskitap.com adresidir. Bu adresler dışında yapacağınız alışverişlerde kitaplarda bulunan online practice (LAB Dersi ve değerlendirmesi) için gerekli şifre / kodu mutlaka sorunuz. Maalesef internet ortamında korsan kitaplar da satılabilmektedir. Bir mağduriyet yaşamamak için kitaplarınızı üniversitemiz için indirim yapan nfiskitap.com üzerinden edinebilirsiniz.  nfiskitap.com adresine girdiğinizde sizden öncelikle üye olmanızı isteyecektir ve bu işlem sırasında sizden okul kodu isteyecektir. Okul kodunu KR78 olarak giriniz. Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra, ana sayfada bulunan OKUL KİTAP PAKETLERİ sekmesine tıkladığınızda karşınıza KARABÜK ÜNİVERSİTESİ çıkacaktır. Bu sekme altında LEVEL 3 (B1) ve LEVEL 4 (B2)  seçenekleri arasından seviyenize uygun olanı seçtikten sonra rutin işlemlere devam ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Websitesi aracılığı ile kredi kartı kullanarak alışveriş yapmak istemeyenler, nfiskitapevi@gmail.com adresine mail atarak eft / havale yöntemi ilede kitap siparişi verebilirler.
 
Ayrıca whatsapp yoluyla da 0 542 2710078 nolu telefona yazarak da, eft / havale yöntemi ile kitap siparişinizi verebilirsiniz. İletişim için de yine aynı telefon numarasını kullanabilirsiniz. 

NOT: Websitesi aracılığıyla kitapları temin edebilirsiniz. Mail ve whatsapp hatları açıktır.

LEVEL 3 (B1): Qskills for Success 3 - 3rd edition - OXFORD UNIVERSITY PRESS
                        Reading & Writing
                        Listening & Speaking

LEVEL 4 (B2): Qskills for Success 4 - 3rd edition - OXFORD UNIVERSITY PRESS
                        Reading & Writing
                        Listening & Speaking

*Study-pack, ünite testleri ve diğer ekstra materyaller ile ilgili detaylı bilgi ders sorumlusu öğretim görevlileri tarafından duyurulacaktır.)