Hazırlık Atlama Kursları
Hazırlık atlama olarak adlandırılan eğitimler öğrencilere üniversitedeki hazırlık sınıflarını atlatmayı amaçlayan eğitimlerdir. Üniversiteye bu yıl başlayacak veya hazırlık eğitimi aldıktan sonra Hazırlık Atlama Sınavına tekrar girecek olan öğrenciler için hazırlanmış bir programdır. Bu program, uzman eğitmenler tarafından, Üniversitelerin Hazırlık Sınıfı Programları ve sınav türleri incelenerek özel olarak belirlenmiştir.

Her üniversitenin hazırlık atlama sınavına yönelik olan müfredatlar kurumumuzun eğitimcileri tarafından her sene güncellenerek oluşturulmakta ve eğitimler bu müfredatlara uygun olarak verilmektedir. Ana ders eğitmenleri birlikte öğrencilere uygun gün ve saatlerde eğitimler yapılmaktadır.

Pratiği geliştirmek için program süresince deneme sınavları yapılır ve böylece öğrencilerin zayıf yönlerinin tespit edilip geliştirilmesi sağlanır. Uygulanacak metotlar, sınav format bilgisi, sınav teknikleri ve gramer takviyesi içeriği tamamen başarıyı hedefleyecek şekilde seçilmiştir.

Bu çalışmada temel eğitim materyali olarak, farklı yayınevlerinin ve üniversitelerin gramer, kelime ve ders kitapları ile konu anlatımı ve alıştırmalar içeren özel kitaplar kullanılır.