Mühendislik Eğitiminde Yabancı Dil Toplantısı
Yabancı Diller Yüksekokulu müdürümüz Öğr. Gör. Asım AYDIN ve yabancı dil kurslar koordinatörümüz Öğr. Gör. Mustafa POLAT'ın katılımıyla Mühendislik Fakültesi Hamit ÇEPNİ konferans salonunda 12.03.2019 saat 16:00'da "Mühendislik Eğitiminde İngilizce" adlı toplantı gerçekleştirildi.

Toplatıda Öğr. Gör. Asım AYDIN yüksekokulumuzdaki eğitim öğretim faaliyetlerini, uluslararası akreditasyon sürecinin okulumuza katkılarını ve uluslararası İngilizce yeterlik sınavlarından biri olan TOEIC sınavı ile ilgili detaylı bilgiler paylaşırken Öğr. Gör. Mustafa POLAT İngilizcenin mühendilik eğitimindeki yeri ve önemine atıfta bulunarak, kampüs dışına çıkmadan, yabancı diller yüksekokulunda başta İngilizce olmak üzere farklı dillerde sunulan yabancı dil kursları ile ilgili bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. 

Toplantının sonunda katılımcılara sertifikalarının verilmesinin ardından 3 öğrenciye ücretsiz yabancı dil kursu, 30 öğrenciye ise ücretsiz TOEIC sınavına katılım hakkı sağlayan çekiliş yapılarak ilgili öğrenciler belirlendi.