AKADEMİK YIL AÇILIŞ & ÖDÜL TÖRENİ





Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda 2017 – 2018 Akademik Yılı açılış töreni düzenlendi. Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okt. Asım Aydın, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Yabancı Diller Yüksekokulu’nun son yıllardaki başarısına değinerek üniversitenin gurur kaynaklarından birisi haline geldiğini belirtti. Bu başarının özverili çalışma neticesinde ortaya çıktığının altını çizen Güneş, Yüksekokulun daha etkin olması konusunda çeşitli etkinlik ve projelere yer almanın önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Ali Güneş, programda akademisyenlerin taleplerini de dinledi.

Yüksekokul Müdürü Okt. Asım Aydın ise konuşmasında Yüksekokulun tarihçesini, yıllar içerisinde değişen öğrenci sayılarına bağlı olarak Yüksekokulun değişim ve gelişim süreçlerine değindi. Okt. Aydın, ilerisi için belirlenen hedefler doğrultusunda Yüksekokulun yürütmekte olduğu projelerin yanı sıra akreditasyon süreci hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Bölüm Başkanı Okt. Tuğba Yıldırım, son 2 yıl içerisinde Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda eğitim ve öğretimi iyileştirme yolunda yapılan çalışmalardan ve gelişmelerden bahsetti. İngilizce Hazırlık Bölümü hakkında da genel bilgiler veren Okt. Yıldırım, İngilizce Hazırlık Programında uygulanan kur sistemi, sınavlar, akademik birimler ve çalışmaları, mesleki gelişim eğitimleri ve sosyal etkinlikler ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Yabancı Diller Yüksekokulu’nda 2017 – 2018 Akademik Yılı açılış töreni, İngilizce Hazırlık Programında başarılı olan öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.