Üniversitemize Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemize kayıt hakkı kazanan değerli öğrenciler,

Karabük Üniversitesi ailesine hoşgeldiniz. 


İngilizce (zorunlu) hazırlık sınıfı bulunan programlara kayıt olan öğrenciler için Yüksekokulumuz tarafından 11 – 12 Eylül 2017 tarihlerinde Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı ve Yabancı Dil Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Zorunlu İngilizce Hazırlık sınıfı okuyacak olan öğrencilerimizin Seviye Tespit sınavı için başvuru yapmalarına gerek yoktur. Öğrencilerimizin derslere başlayabilmeleri için Seviye Tespit sınavına girmeleri zorunludur. Seviye tespit sınavında gerekli puanı alan öğrenciler 12 Eylül'de yapılacak olan Muafiyet Sınavına alınacaktır. Sınav salonları ve saatleri sınavlardan önce web sayfamızdan duyurulacaktır. 
 

İsteğe bağlı hazırlık okumak isteyen öğrencilerimizin Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü Öğrenci İşleri birimine 18.08.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen müracaat ederek başvuru dilekçesi doldurmaları ve 11-12 Eylül tarihlerinde yapılacak olan seviye belirleme sınavına girmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimize başvuru esnasında isteğe bağlı hazırlık sınıfı ile ilgili önemli bilgiler verilecek ve kayıtlar belirli koşulları kabul etmeniz durumunda alınacaktır. Bu nedenle faks ile başvuru kabul edilmemektedir. 

Üniversitemize e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerimizden isteğe bağlı hazırlık okumayı talep edenlerin de yine 
şahsen dilekçe ile müracaat etmesi gerekmektedir.