3. Periyod Lab Dersleri Hakkında
Sevgili Öğrenciler,

Yabancı Diller Yüksekokulu güncel eğitim-öğretim sınav yönergesine göre dil laboratuvarı çalışmaları içinde bulunduğumuz 3. Periyod itibariyle aşağıdaki şekilde uygulanacaktır:
*Laboratuvar dersleri uygulanan ilk hafta (periyodun 2. Haftası) lab programlarının kullanımı ile ilgili bilgi verilecektir. Bu hafta ders programınızda belirlenen yer ve saatte lab dersine katılımınız ve öğretim görevlisinin yönlendirmelerine göre kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt haftası derse katılım zorunludur, yoklama alınacaktır. Orijinal materyali olmayan öğrenciler lab derslerine katılamazlar.
*Diğer haftalarda derslere programınızdaki saatte lab derslerine katılmak zorunda değilsiniz. Bu haftalarda ilgili öğretim görevlisi, ders programına göre laboratuvarları açık tutacak ve çalışmalarınızda sizlere rehberlik edecektir. Bu haftalarda kaydolduğunuz program içerisinde lab course map’te önerilen içerikleri çalışabilirsiniz.
*Her bir seviye için sistem kullanımı ve not hesaplanması ile ilgili detaylı bilgiler dersin öğretim görevlisi tarafından anlatılacaktır. Bu bilgilere göre içeriğe ulaşarak ödevleri tamamlamanız gerekmektedir.
*Periyod sonunda sistemden alınan rapora göre tüm yaptığınız çalışmalardan, genel kur ortalamanıza maksimum 3 puan etki edecek şekilde bonus puan olarak eklenecektir.